İSTANBUL / PENDİK - Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi

Mrt

Bir Tohumla Doğaya İmzamı Atıyorum isimli etwinning projesinde görevli 10F sınıfı öğrencilerimiz hazırladıkları poster, slayt ve interaktif etkinliklerle 11 farklı okul ve 50 den fazla öğrenci ve öğretmenin katıldığı uluslararası toplantıda sunum yaptılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Bir tohumla doğaya imzamı atıyorum etwinning projemiz kapsamında Tema Vakfı Pendik temsilcilerinin katılımı, eğitimi ve destekleriyle 10G ve 10F sınıf öğrencilerimiz ile daha önce topladığımız palamut tohumlarını ektik. Yağmur çamur demeden doğaya bir ağaç daha kazandırmak için emek veren çalışkan öğrencilerimize, okul idaremiz ve sorumlu öğretmenlerimize, yoğunluklarının arasında bize zaman ayıran değerli Tema görevlilerine ve tabiki Emine ablamıza :) teşekkür ederiz..

Ara

Öğretmenlerimizden Esra Yalçın'ın kurucu ortağı, Zeynep Kızkun'un üyesi olduğu Better Together isimli etwinning projemiz başlıyor. Projemizde öğrencilerimizi İngilizce dili kullanımı konusunda motive etmeyi, öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi edinmelerini ve farklılıklara saygı duymalarını teşvik etmeyi, iş birliği ve dijital becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktayız.

Kas

Bir Tohumla Doğaya İmzamı Atıyorum isimli uluslararası eTwinning projemiz İngilizce öğretmenimiz Esra YALÇIN liderliğinde başlıyor.Projemizde amacımız çölleşme, yangın ve kuraklık tehlikesine karşı öğrencilerimizin duyarlılığını arttırmak, çevre problemlerine karşı çözüm üretebilir düzeye ulaştırmaktır. Bu amaçlatohumdan başlayıp doğaya bir ağaç kazandıracağız. Ekolojik problemleri gözlemleyip çözümler üreteceğiz.

Ekm

Ecofashion etwinning projemiz kapsamında sürdürülebilir moda konusunda 12 ortak okulun öğrencileri tarafından üretilen içeriklerle Ecofashion e-dergimiz hazırlanmıştır. Keyifli okumalar dileriz..

Ekm

Ögretmenlerimizden  Gamze Terzioğlu 'nun  ortağı olduğu "Gemeinsam in Europa und darüber hinaus " adlı uluslararası Etwinning  projemiz  başlamıştır. Projemizde anadili  ve yabancı dili Almanca olan gençler arasında iletişim sağlanması projeye ortak  olan ülkelerin ve kültürlerinin  tanıtılması hedeflenmiştir. Bu kapsamda okulumuz  tanıtım  videosu  ve İstanbul tanıtım afişleri  hazırlanmıştır.